Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 41 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Безпечний Дніпро

У Дніпрі оновлюють пішохідні переходи за заявками громадян. 

На житловому масиві Північний оновили дорожню розмітку: «Допоможіть, будь ласка, на ж/м Північний необхідно оновити дорожню розмітку на всіх пішохідних переходах. Пішохідки "стерті" зовсім. Заздалегідь дякую», - написала дніпрянка Ганна.

Наразі розмітку на переходах Північного вже оновлено. За роботи дякуємо Департаменту транспорту та КП «Транспортна інфраструктура міста».

На Новокримській, 4-А біля входу в під'їзд заклали яму: «Прошу допомогти з ремонтом ями перед входом до під'їзду. Новокримська, 4-А, 1 під'їзд», - написала дніпрянка Катерина.

Зараз яму вже заклали. Працювало КП «Жилсервіс»: «Дякую Вам за вирішення питання щодо цементування великої дірки перед входом до під'їзду», - пише Катерина.

За роботи дякуємо КП «Жилсервіс».

Світло:

- вул. Набережна Заводська, СТАН 550: чайка на дротах. Фахівці КП «Міськсвітло» перевірили це місце. Птаха не змогли зняти, оскільки він заплутаний у мережах напругою 35 кВт. Ваше звернення направлено до компанії ДТЕК;

- вул. Семафорна, 31: висока напруга вночі (260 вольт). Ваше звернення направлено до компанії ДТЕК.

Вода:

- вул. Каунаська, 22: тече труба у підвалі. Підвал обстежать 13-14 травня, за підсумками ухвалять рішення. Працюватиме КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Інженерна: тече вода по вулиці. Поливальну систему відремонтували. За графіком вона працює у нічний час з 1-00 до 4-00 год;

- вул. Коробова, 9: полив працює на маленькій ділянці та тече у підвал будинку. Поливальну систему відремонтували. Працював КП «Міськзеленбуд».

Тепло:

- вул. Макарова, 4-А: накрити колодязь. Це колодязь зв'язку. Ваше звернення направлене до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати власника накрити колодязь. 

Каналізація:

- вул. Данили Нечая, 13: тече каналізація. Каналізацію обстежать 13–14 травня, за підсумками ухвалять рішення;

- Північний: тече каналізація. Тут мережі підприємства залізниці. КП «Дніпроводоканал» надає технічну допомогу у прочистці каналізації. Роботи продовжуються;

- ж/м Тополя-2, будинок 14: накрити колодязь. Ваше звернення направлене повторно. Колодязь накриють фахівці з гідроспоруд КП «УРЕА»;

- ж/м Тополя-2, будинок 40: просідає асфальт біля колодязя. Ваше звернення повторно направлене до комунальних служб. Провал по можливості усунуть.

Сміття:

- вул. Артеківська, 23: прибрати сміття на вулиці під теплотрасою;

- вул. Радистів, 8: прибрати територію;

- ж/м Тополя-2, будинок 22: прибрати на узбіччях;

- вул. Радистів, 10, 12 – просп. Мануйлівський, 11, 13: облаштувати майданчик для сміттєвих баків, встановити бак для великогабаритного сміття;

- вул. Незалежності, 28: вивезти великогабаритне сміття.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики та департаменту житлового господарства: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та прибрати території.

ЖКГ:

- ж/м Тополя-2, будинок 12: полагодити дах та міжпанельні шви. Ваш будинок обстежать 13-14 травня, за підсумками ухвалять рішення.

Постраждалі від ракетних ударів:

- просп. Дмитра Яворницького, 125: відновити огорожу даху. Ваш будинок обстежать 13 травня, за підсумками ухвалять рішення.

Покіс трави:

Скосити траву: вул. Барикадна, 8, просп. Науки, 153, вул. Горленка, 26, вул. Орловська, 32, 34, Петра Калнишевського, 15-А – 25-А.

Скосять за графіком. Працює КП «Жилсервіс 5».

- вул. Радистів, 8, 10: скосити бур'ян.

Ваші звернення направлені до інспекції з питань благоустрою: зобов'язати відповідальних виконати покіс трави на території.

Аварійні дерева:

- вул. Бориса Мозолевського, 6: коли омолодять дерева? У Вас обріжуть та омолодять 18 дерев, зроблять восени-взимку;

- просп. Металургів, 22, 24: вивезти пень, викорчувати пень. Вивезуть та викорчують.

- просп. Слобожанський, 6: викорчувати пні, видалити паросток. Викорчують.

За всіма адресами роботи будуть проводити працівники КП «Міськзеленбуд».

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Краснопільська, 13: провалився асфальт, видно труби. Ваше звернення направлене до комунальних служб для обстеження інженерних комунікацій, за підсумками ухвалять рішення.

Дніпряни дякують:

«Дякую вашій команді та КП «Міськзеленбуд», пень старої ялинки, який стояв багато років, прибрали. Алея Запорізьке шосе, 60», - пише дніпрянка Олена.

«Ми, мешканці гуртожитку на вул. Любарського, 90, висловлюємо щиру вдячність. Тепер ми зі своєю каналізацією і з водою. Дякуємо!», - пише дніпрянка Світлана.

«Тополя-2, будинок 35, 1 під'їзд. Нам відремонтували ліфт. Геннадію Олеговичу, ми дякуємо Вам та Вашій команді за допомогу та участь. Бажаємо всього найкращого», - пише дніпрянка Наталія.

«Робоча, 176-А. Дуже дякуємо у прибиранні аварійного дерева. Просто диво. Воно так нас мучило, побило скло на балконі. І ось диво відбулося. Дякую», - пише дніпрянка Тетяна.

«Дякую! Відновили зебру. Проспект Свободи, 89», - пише дніпрянка Яна.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.