Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі понад 220 захисних споруд та більш ніж 500 найпростіших сховищ у відкритому доступі для мешканців міста

За півтора місяці було облаштовано чимало бомбосховищ та простих укриттів. Так, в одному з районів Дніпра розташоване бомбосховище, яке в разі небезпеки може вмістити приблизно 300 людей. Для комфортного перебування дніпрян там поклали плитку, зробили косметичний ремонт та забезпечили протигазами та водою. Ще в одному бомбосховищі для зручності городян завезли матраци та необхідну гуманітарну допомогу. Там може розташуватися приблизно 250 людей. 

“Міська рада ініціює та активно допомагає в облаштуванні сховищ. Ми намагаємось поліпшити умови для комфортного перебування мешканців. У деяких укриттях проводиться освітлення, десь потрібно зробити косметичний ремонт, а десь забезпечити гуманітарною допомогою”, - зазначила старша інспекторка департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР Олена Кравчук. 

Наразі для дніпрян у відкритому доступі 220 захисних споруд та більш ніж 500 найпростіших сховищ. Водночас, якщо мешканцям міста потрібна допомога в облаштуванні укриття, вони можуть звернутись на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради та залишити своє звернення.