Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Свято біля дому: як прикрашають подвір’я ОСББ та ЖБК

До новорічних свят. У Дніпрі мешканці будинку №10 по вул. Добровольців прикрасили під’їзд. Об’єднання взяло участь у конкурсі для ОСББ та ЖБК «Свято біля дому». За правилами треба було створити святкову атмосферу біля багатоповерхівки, сфотографувати, позначити сторінку в соцмережах (https://www.facebook.com/osbbDnipro) та додати хештеги #святобілядому #святоудворі.

«Взяли участь вперше в такому конкурсі. Спочатку вирішили прикрасити коридор дев'ятиповерхівки, а далі до нас приєдналися ще поверхи. Для мене найголовніше не подарунки чи виграш у конкурсі. Я хотіла, щоб люди почали між собою об'єднуватися, спілкуватися. Й знаєте, вийшло. Хто міг, приносив прикраси, робили своїми руками щось, спілкувались між собою», – зауважила голова правління ОСББ Світлана Григоренко.

Головна мета подібної ініціативи – ще більше налагодити комунікацію між мешканцями будинку. «Міська влада підтримує ініціативи жителів, які прикрашають свої під’їзди, будинки та двори, створюючи святкову атмосферу. Вже другий рік поспіль ми проводимо такий конкурс серед ОСББ та ЖБК й щороку він надихає об’єднання на створення подібної краси, наприклад, як тут, по вул. Добровольців. Підсумки конкурсу оголосять після 7 січня», – підсумував  начальник відділу по роботі з проєктами управління з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Владислав Макарець.