Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Скоро відкриють голосування за проєкти Бюджету участі: скільки пропозицій містян пройшли оцінювання

У мерії Дніпра 12 жовтня провели IIІ засідання експертної комісії Бюджету участі. На ньому розглянули проєкти, які допустять до голосування, що розпочнеться вже з 18 жовтня. Як зазначають у департаменті інноваційного розвитку Дніпровської міської ради, на розгляд профільних департаментів допустили 405 проєктів. Крім того, усі засідання експертної комісії транслювались онлайн, вони були відкриті для відвідування, а посилання розміщувались у соцмережах департаменту.

«Це було останнє офлайн-засідання експертної комісії, сьогодні розглянули 68 проєктів, 55 відправили на голосування й 12 відхилили. До ще одного проєкту повернемося завтра на онлайн-комісії, адже зараз ми поки не маємо остаточного рішення. Загалом 373 вже подані на голосування», – розповіла голова експертної комісії Бюджету участі у Дніпрі Яна Бутиріна. 

Директорка департаменту інноваційного розвитку Дніпровської міської ради Юлія Павлюк додала, що в рамках 6 етапу Бюджету участі подали 432 проєкти: «На реалізацію проєктів-переможців виділено 48 мільйонів гривень. Нагадаю, що голосування розпочнеться з 18 жовтня та триватиме до 2 листопада (16 днів)».

Брати участь у голосуванні можна вже з 14 років. Детальніше за посиланням.