Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Навчання, консультування, зв'язок із владою: у Дніпрі презентували інформаційну платформу для розвитку бізнеса

8 вересня відбулася презентація інформаційного вебресурсу «Бізнес-простір Дніпра». Його було створено за ініціативою міського голови Бориса Філатова. Головна мета проєкту – підтримка малого та середнього бізнесу, а також вдосконалення системи взаємодії між владою міста й підприємцями.
«Головна функція вебресурсу «Бізнес-простір Дніпра» – надання просвітницької інформації щодо найактуальніших питань із започаткування та у процесі ведення бізнесу. Нашою метою було створити платформу для взаємодії та діалогу між підприємцями та міською владою так, щоб перші могли оперативно знаходити усю необхідну інформацію та отримувати відповіді.
Цей сервіс є інноваційним, ми запустили його раніше, і люди вже мали можливість скористатися його перевагами.  Однак остаточно його концепція із переліком конкретних заходів сформувалася цьогоріч, коли було ухвалено комплексну програму здійснення регуляторної політики», – розповів директор департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради Артем Павлов.
Окрім онлайн-заходів, у рамках проєкту «Бізнес-простір Дніпра» також заплановано офлайн-зустрічі та консультування. Зокрема, створено  «Школу підприємця».
«У «Школі підприємця» слухачам надаватимуть усі необхідні знання щодо побудови, ведення та розвитку бізнесу. Матеріал видаватимуть лектори-підприємці із великим досвідом, ті, що створили собі ім'я та мають гідну репутацію. Регулярно відбуватимуться зустрічі для обговорення матеріалу, надання роз’яснень та консультацій», – зазначила радниця міського голови Єлизавета Буртова.
Презентацію сервісу відвідало понад 60 гостей. Підприємець-початківець  Андрій Кухарук серед таких.
«Як підприємець я шукаю нові можливості та інструменти для розвитку. Оскільки проєкт міський, то, відповідно, мені цікаво, що місто пропонує для бізнесу. Загалом це корисний формат, адже так утворюватиметься спільнота зі схожими інтересами, люди зможуть не тільки слухати лекції, а й ділитися досвідом, створювати нові колаборації та зв'язки».
Дізнатися більше про ресурс та зареєструватися можна на сайті або за телефоном  066 329 58 66.