Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади спеціаліста 1 категорії відділу обліку проживання фізичних осіб управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради

Дніпровська міська рала
Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу
в органах місцевого самоврядування»

оголошує конкурс

на заміщення вакантної посади

Спеціаліста 1 категорії відділу обліку проживання фізичних осіб управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради (2 штатна одниниця)

Вимоги для конкурсантів:

- вищя освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним різнем бакалавра;
- без вимог до стажу роботи;
- вільне володіння державною мовою.

Особи, які баж'ають взяти участь у конкурсі, подають документи:

- заява на участь у конкурсі;
- особову картку за формою № П2 - ДС, автобіографію;
- фото розміром 4x6;
- копії документів про освіту;
- копію документа, який посвідчує особу;
- копію військового квитка (для військовозоб'язаних);
- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2020 рік;
- письмову згоду на обробку персональних даних.

Документи приймаються протягом тридірипи календарній: днів за адресою,
м, Дніпро, вул. Старокозацька, 58,
довідки за тел, 7911060.

ВИТЯГ ІЗ ПРОТОКОЛУ № 5
засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад
посадових осіб місцевого самоврядування Дніпровської міської ради

 

19.05.2021
каб. 520

Присутні:

 

Заступник голови конкурсної комісії - Зимна Д. М.
Секретар конкурсної комісії - Пацюк І. В.
Члени конкурсноїкомісії: Дорошенко Н. О., Лещенко В. О., Молчанова В. Л., Верещак О. В. 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:  

Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування Дніпровської міської ради:

  • головного спеціаліста відділу організаційного, документального забезпечення та кадрової політики департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради (2 одиниці);
  • спеціаліста I категорії відділу обліку проживання фізичних осіб управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради (2 одиниці).

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу організаційного, документального забезпечення та кадрової політики департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур  Дніпровської міської ради (2 одиниці) подали документи Єнчев Федір Іванович, Олейниченко Ірина Валентинівна, Сербіна Ірина Володимирівна (на засідання конкурсної комісії не з’явилась), Сиріна Юлія Сергіївна (на засідання конкурсної комісії не з’явилась), Лещук Юлія Вікторівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу обліку проживання фізичних осіб управління у сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур  Дніпровської міської ради (2 одиниці) подали документи Либа Марина Віталіївна, Івченко Євгенія Олександрівна.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» і наказу Головного управління державної служби України від 07.11.2019 № 203-19 «Про затвердження Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування» та згідно з розпорядженням міського голови від 09.09.2011 № 377-рк «Про порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах міської ради» конкурсанту було запропоновано екзаменаційні білети для складання іспиту.

Кандидати отримали такі бали за відповіді на екзаменаційні білети:

Єнчев Ф. І. – 23 бали.
Олейниченко І. В. – 23 бали.
Лещук Ю. В. – 22 бали.
Либа М. В. – 23 бали.
Івченко Є. О. – 23 бали.

в и р і ш и л и :

1. Рекомендувати Єнчева Федора Івановича на посаду головного спеціаліста відділу організаційного, документального забезпечення та кадрової політики департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

2. Рекомендувати Олейниченко Ірину Валентинівну на посаду головного спеціаліста відділу організаційного, документального забезпечення та кадрової політики департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

3. Рекомендувати Либу Марину Віталіївну на посаду спеціаліста І категорії відділу обліку проживання фізичних осіб управління у сфері державної реєстрації департаменту  адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.

4. Рекомендувати Івченко Євгенію Олександрівну на посаду спеціаліста І категорії відділу обліку проживання фізичних осіб управління у сфері державної реєстрації департаменту  адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради.       

5. Рекомендувати Лещук Юлію Вікторівну на посаду головного спеціаліста відділу організаційного, документального забезпечення та кадрової політики або на іншу рівнозначну посаду департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради, у разі наявності вакантних посад, без додаткового проходження конкурсу.