Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Вистава «Різдвяна ніч» Полтавського академічного обласного театру ляльок у рамках проведення ІV Міжнародного фестивалю театрів ляльок «ДніпроПаппетФест»

19 січня о 17-00 у концертній залі «Супутник» (вул. Титова, 18) – вистава «Різдвяна ніч» Полтавського академічного обласного театру ляльок у рамках проведення  ІV Міжнародного фестивалю театрів ляльок «ДніпроПаппетФест».

Довідка:

Міжнародний фестиваль театрів ляльок «ДніпроПаппетФест» проводиться за підтримки програми Бориса Філатова «Культурна столиця». За три роки він став значною подією в житті Дніпра: на фестиваль за цей час приїхало понад 40 театрів, вистави йшли в переповнених залах і їх подивилися понад 10000 глядачів. З 56 вистав, що стали учасниками фестивалів, кожен глядач знайшов щось близьке своєї душі - це ніжність і романтика дитячих уявлень, це найнесподіваніші спектаклі для дорослих - не дарма один з фестивалів називався «Класика в театрі ляльок».

Минулого року фестиваль проходив на декількох сценах нашого міста протягом тижня. 

У цьому році формат став дещо іншим, вистави проходять протягом 2019/2020 театрального сезону.

«Різдвяна ніч» - вистава створена за мотивами всім відомого твору «Ніч перед Різдвом» Миколи Гоголя. 

Коваль Вакула палко кохає Оксану, та все ніяк не складається їх щастя, бо Вакула звичайний парубок, а Оксана дочка заможного селянина Чуба, яка вже давно "склала собі ціну". За давніми віруваннями, в ніч перед Різдвом, прокидається уся нечиста сила, що всіляко намагається зашкодити настанню цього чудового світлого свята. 

Так і в цій виставі, а от як головні герої побороли нечисту силу і чи знайшли своє щастя, ви дізнаєтесь переглянувши зворушливу, філософську, сповнену українським колоритом та гумором виставу «Різдвяна ніч».

 

Вікова категорія - 16+

Тривалість – 1 година

Режисер - О. Іноземцев

Художник  - заслужений художник України В. Безуля

Композитор - В. Якубович

Хореограф - заслужений артист України В. Перепелкін

УВАГА! ВІД’ЇЗД ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ ВІД МІСЬКОЇ РАДИ (ШЛАГБАУМ) о 16-30