Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста що відбулося 27.12.2019

Інформація
ДЕПАРТАМЕНТУ ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

27.12.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Нежитлове приміщення загальною площею 56,9 кв.м (в т.ч. ганок 7,4 кв.м), підвал, за адресою: м. Дніпро, просп. Олександра Поля, 58, прим. 10 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Трофименко Юлія Вікторівна.

2. Нежитлове приміщення загальною площею 62,6 кв.м, цоколь, за адресою: м. Дніпро, Запорізьке шосе, 56, блок 3 – укласти договір оренди з Громадянка України Зірідіс Вікторія Вячеславівна.

3. Нежитлове приміщення загальною площею 18,43 кв.м (в т.ч. місця загального користування 5,03 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, ж/м Тополя-2, буд. 7а – конкурс вважати таким, що не відбувся.

4. Нежитлова будівля з прибудовами загальною площею 137,1 кв.м, за адресою: м. Дніпро, площа Соборна, 8А – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "Житлобудтрест".

5. Нежитлові приміщення загальною площею 4242,7 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Будівельників, 56 (літ. Б-2, В-1) – конкурс вважати таким, що не відбувся.

6. Нежитлове приміщення загальною площею 85,4 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Академіка Чекмарьова, 7 (літ.А-4) – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "Трейдеркомпані".