Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте підведення підсумків Конкурсу з розробки ідеї уніфікованого елементу міського дизайну «АФІШНА ТУМБА»

28 листопада о 16-00 Музеї українського живопису (Троїцька площа, 5, 3 й поверх) – урочисте підведення підсумків Конкурсу з розробки ідеї уніфікованого   елементу міського  дизайну «АФІШНА ТУМБА»

Довідка:

Конкурс проходив у нашому місті з 7 травня по 1 листопада цього року, ініціатором його проведення виступило комунальне підприємство  «Школа сучасного образотворчого мистецтва та дизайну ім. Вадима Сідура» за активної підтримки управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради та програми «Культурна столиця».

Положення про Конкурс було опубліковано у газеті «Наше місто» і у соціальній мережі Фейсбук. Загалом у конкурсі було зареєстровано 17 учасників, та у результаті подано 8 проєктів.

14 листопада 2019 року відбулося засідання журі та розгляд проєктів, у результаті якого було визначено переможців.

I місце – проєкт творчої групи у складі: Клевцова Олега Валерійовича та Година Владислава Борисовича.

II місце - проєкт творчої групи у складі: Немудрої Катерини Анатоліївни та Хоружевської Ганни Олександрівни.

III місце – проєкт Милостюка Вадима Вадимовича.

Крім визначення офіційних переможців журі запропонувало провести  онлайн голосування щодо визначення уподобань мешканців міста. Тиждень тривало голосування щодо визначення лідера глядацьких симпатій на офіційній сторінці Конкурсу у Фейсбук. Ім’я переможця буде оголошено на урочистому заході.

Усі учасники  отримають дипломи, а переможців чекають премії згідно Положення про конкурс.

У рамках заходу також пройдуть презентації конкурсних проєктів від їх авторів.

Подальшу долю реалізації конкретних зразків запропонованих Афішних тумб у нашому місті буде вирішено на початку наступного року.