Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста яке відбулося 15.11.2019

Інформація
ДЕПАРТАМЕНТУ ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ
ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

 

15.11.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

  1. Нежитлові приміщення загальною площею 30,5 кв.м, 3-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Батумська, 13 – укласти договір оренди з Приватне Підприємство "Перша Урологічна Клініка".

  2. Нежитлова будівля загальною площею 29,9 кв.м, за адресою: м. Дніпро, вул. Томська. 51, літ. А-1 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Машошина Інеса Петрівна.

  3. Нежитлове приміщення загальною площею 50,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, пров. Альпійський, 33 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Алізаде Елміра.

  4. Нежитлове приміщення загальною площею 25,4 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 118а – конкурс вважати таким, що не відбувся.