Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста яке відбулося 25.10.2019

Інформація
ДЕПАРТАМЕНТУ ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати Перенесенного конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна з 18.10.2019 на 25.10.2019

25.10.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Частина споруди загальною площею 15,522 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Кайдакський міст через р. Дніпро в м. Дніпропетровськ" , вул. Кайдакський шлях - Донецьке шосе – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕМІСТ 2012".

2. Частина споруди загальною площею 11,107 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Південний міст через р. Дніпро", вул. Яснополянська - вул. Гаванська – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕМІСТ 2012".

3. Частина споруди загальною площею 20,579 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Кайдакський міст через р. Дніпро в м. Дніпропетровськ" , вул. Кайдакський шлях - Донецьке шосе – конкурс вважати таким, що не відбувся.

4. Частина споруди загальною площею 14,726 кв.м кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Південний міст через р. Дніпро", вул. Яснополянська - вул. Гаванська – конкурс вважати таким, що не відбувся.

5. Частина споруди загальною площею 22,111 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Міст №2 через р. Дніпро в м. Дніпропетровськ",вул. Михайла Коцюбинського- просп. Слобожанський – конкурс вважати таким, що не відбувся.

6. Нежитлові приміщення загальною площею 258,2 кв.м, 2-й та 3-й поверхи, за адресою: м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 88А – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "Екологія-Д".

7. Нежитлове приміщення загальною площею 10,8 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Мільмана. 63 – укласти договір оренди з Приватне акціонерне товариство "Телесистеми України".

8. Нежитлове приміщення загальною площею 15,3 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Липнева. 30 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "Незалежна лабораторія ІНВІТРО".