Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста яке відбулося 18.10.2019

Інформація
ДЕПАРТАМЕНТУ ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

18.10.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Нежитлові приміщення загальною площею 308,65 кв.м ( в т.ч. місця загального користування 51,18 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Макарова, 18б – конкурс вважати таким, що не відбувся.

 2. Нежитлове приміщення загальною площею 3,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. 20-річчя Перемоги, 12 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Лазарев Віктор Олександрович.

 3. Нежитлове приміщення загальною площею 19,1 кв.м (в.т.ч. ганок 7,4 кв.м), 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Василя Жуковського, 2Е, прим. №50 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "КПД-Д".