Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Інформація про засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста яке відбулося 27.09.2019

Інформація
ДЕПАРТАМЕНТУ ПО РОБОТІ З АКТИВАМИ  ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Про результати конкурсу на право оренди об'єктів комунального нерухомого майна

27.09.2019 відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсів на право оренди об’єктів нерухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста

За результатами конкурсу по об’єктах оренди вирішено:

1. Нежитлове приміщення загальною площею 8,7 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, просп. Миру, 18 – укласти договір оренди з Фізична особа – підприємець Шалова Оксана Миколаївна.

2. Нежитлове приміщення загальною площею 13,0 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро вул. Софії Ковалевської, 81 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ЛІФТРЕМОНТ".

3. Нежитлове приміщення загальною площею 23,7 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Янтарна, 77, корп. 3 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ЛІФТРЕМОНТ".

4. Нежитлове приміщення загальною площею 36,1 кв.м, 1-й поверх, за адресою: м. Дніпро, вул. Березинська, 35 – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ЛІФТРЕМОНТ".

5. Частина споруди загальною площею 15,522 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Кайдакський міст через р. Дніпро в м. Дніпропетровськ" , вул. Кайдакський шлях - Донецьке шосе – конкурс вважати таким, що не відбувся.

6. Частина споруди загальною площею 15,522 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Кайдакський міст через р. Дніпро в м. Дніпропетровськ" , вул. Кайдакський шлях - Донецьке шосе – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕМІСТ 2012".

7. Частина споруди загальною площею 20,579 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Кайдакський міст через р. Дніпро в м. Дніпропетровськ" , вул. Кайдакський шлях - Донецьке шосе – конкурс вважати таким, що не відбувся.

8. Частина споруди загальною площею 14,726 кв.м кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Південний міст через р. Дніпро", вул. Яснополянська - вул. Гаванська – конкурс вважати таким, що не відбувся.

9. Частина споруди загальною площею 22,111 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Міст №2 через р. Дніпро в м. Дніпропетровськ",вул. Михайла Коцюбинського- просп. Слобожанський – конкурс вважати таким, що не відбувся .

10. Частина споруди загальною площею 0,857 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Пішохідний міст через протоку в парку ім. Т. Г. Шевченка в м. Дніпропетровськ", вул. Кам`яна - Монастирський острів – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕМІСТ 2012".

11. Частина споруди загальною площею 14,593 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Міст №2 через р. Дніпро в м. Дніпропетровськ",вул. Михайла Коцюбинського- просп. Слобожанський – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕМІСТ 2012".

12. Частина споруди загальною площею 17,689 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Міст №2 через р. Дніпро в м. Дніпропетровськ",вул. Михайла Коцюбинського- просп. Слобожанський – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "АТРАКОМ".

13. Частина споруди загальною площею 2,393 кв.м, за адресою: м. Дніпро, "Автодорожній міст через р. Самара в м. Дніпропетровськ", вул. Маршала Малиновського - Ігрень – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "ТЕЛЕМІСТ 2012".

14. Частина нежитлової будівлі загальною площею 3000,00 кв.м, 1,2,3,4,5, та 6-й поверхи, за адресою: м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 119-а – укласти договір оренди з Товариство з обмеженою відповідальністю "Управбуд-Сервіс».