Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Створюємо власний бізнес

     агрщщшпщхшопхйу

  Міністерство цифрової трансформації України за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» запровадило інтерактивну карту інфраструктури підтримки підприємництва

   Це сайт для майбутніх та вже досвідчених підприємців з відповідями на усі питання   а також запропоновано каталог сервісів та можливостей; є можливість пройти онлайн навчання або отримати онлайн-консультацію від фахівців та дорожню карту рекомендацій; знайти інформацію щодо інфраструктури підтримки підприємництва у своїй громаді, та ще багато корисної інформаці.

   Державні послуги онлайн

   На платформі сайту також доступно долучитися до освітніх курсів на теми «10 кроків до власної справи», «фінансова грамотність для підприємців» та інші. Всі курси безкоштовні.

  Детальніше...

 

 

 

 

 

   10 безкоштовних онлайн бізнес-курсів травня

   Посібник “Легкі перевірки: порадник для бізнесу”

 

 

 

 

Платформа ефективного регулювання PRO   Платформа ефективного регулювання PRO (regulation.gov.ua) - це низка унікальних сучасних сервісів, що допомагають підприємцям вести та започатковувати бізнес, а органам влади втілювати сервісний підхід у взаємодії з бізнесом.

  PRO - Платформа ефективного регулювання для бізнесу

  Доступні види бізнесу у м. Дніпрі

 

 

 

 

Портал «Будуй своє!» - для підприємців та тих хто тільки мріє ними стати

 

 

     Портал «Будуй своє!» - для підприємців та тих хто тільки мріє ними стати.

 

 

 

 

   Забезпечення належного рівня інформованості суб’єктів господарювання щодо  умов  та  порядку  ведення  бізнесу, насамперед  правових  аспектів здійснення  господарської діяльності має важливе значення для вдалого розвитку бізнесу.

Календар підприємця (газета «Приватний підприємець»), з відображенням термінів та видів звітності для фізичних осіб-підприємців

 

  

   Avodocs - Безкоштовний  онлайн-сервіс  для  підприємців,  які  втомились  шукати  зразки документів в інтернеті. Пакети документів для створення ТОВ, найму і звільнення праців-ників, поставки товарів і надання послуг.  Автоматизована підготовка, інтеграція з ЄДР і якість гарантована найкращими юристами в Україні. Спробуйте вже зараз і забудьте про клопоти з документами.

 

 

 

 

 

        

 

  Онлайн платформа для малого та середнього бізнесу щодо питань основних  каналів збуту продукції