Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Понаднормова робота комунальників, два вихідних і дострокові канікули в школах: Борис Філатов розповів, як у мерії Дніпра відреагували на аномальні снігопади

За останню добу в Дніпрі випала двомісячна норма опадів, а шар снігу подекуди сягнув 68 см. Через різке погіршення погодних умов у мерії ухвалили низку рішень, які допоможуть працівникам комунальних служб швидше подолати наслідки негоди, а містянам – більш комфортно пережити примхи природи. У зв’язку з цим 19 березня до дніпрян звернувся міський голова Борис Філатов. 

За словами мера, завтра, 20 березня, у школах Дніпра розпочнуться шестиденні весняні канікули. Триватимуть вони до 26 числа включно. 

У дитсадках у вівторок та середу працюватимуть чергові групи – у разі значного зменшення чисельності дітей. 

Також 20 і 21 березня у міській раді, її виконавчих органах та комунальних підприємствах, крім тих, що запобігають надзвичайним ситуаціям, будуть вихідними днями. Рекомендації скасувати роботу у найближчі два дні міський голова дав і керівникам підприємств усіх форм власності. 

У своєму зверненні очільник міста також зазначив, що до повного подолання наслідків негоди комунальні служби працюватимуть понаднормово. 

«Також закликаємо керівників підприємств оперативно забезпечити прибирання прилеглих територій. Щоб швидко ліквідувати затори на дорогах та розчистити тротуари, ми тимчасово дозволили міським комунальним службам переміщувати транспортні засоби, які заважають прибиранню снігу», – наголосив Борис Філатов.