Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровські комунальники цілодобово борються зі стихією

Наразі Дніпро від снігу прибирає понад 70 спеціальних машин. Про це повідомив заступник міського голови Михайло Лисенко. Він також закликав містян не перешкоджати роботі комунальників.
«Наразі задіяно 71 одиницю техніки. Всі комунальні підприємства працюють у цілодобовому режимі. У місті є достатня кількість піщано-соляної суміші. Вночі очікується погіршення погодних умов, з 00:30 до 05:45, кількість снігових опадів збільшиться, орієнтовно, вдвічі. Тож ми звертаємося до водіїв із проханням не виїжджати на дороги без необхідності, а також не паркуватися на тротуарах, щоб комунальна техніка працювала без перешкод», – зазначив Михайло Лисенко.

Крім цього, посадовець наголосив, що Дніпро вправно справляється зі стихією, тож наразі немає необхідності обмежувати рух чи оголошувати додатковий вихідний: «Не зважаючи на погодні умови, ми не зупиняли рух вантажівок містом. За весь день зупинилося лише 4 одиниці великовантажного транспорту, і всі вони були на літній гумі. Доба, максимум дві – і місто буде повністю чистим. Увесь міський транспорт завтра виїде на дороги. Жодних проблем не буде. Розчищаємо під’їзди до лікарень і шкіл, додатковий вихідний Дніпру не потрібен».

Нагадаємо, цими вихідними майже всі регіони України накрили снігопади та хуртовини. В окремих областях, серед яких і Дніпропетровська, местиме також і в понеділок. Складні погодні умови залишили без світла понад сотню населених пунктів. У Києві в разі значного погіршення погодних умов влада рекомендувала оголосити понеділок, 19 березня, вихідним днем. Насамперед можуть зачинити школи та дитсадки.