Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі у центрі надання адміністративних послуг «Лівобережний» запровадили нові сучасні послуги

У центрі надання адміністративних послуг «Лівобережний», що на Слобожанському проспекті, 31д, запровадили нові сучасні послуги. Відтепер тут можна оформити цифровий підпис, а за кілька тижнів у ЦНАПі почнуть оформлювати та видавати закордонні біометричні паспорти.

«Тут дуже важливою є позиція місцевої влади, адже необхідне обладнання закуповують за кошти місцевих бюджетів», – зазначив керівник міграційної служби Максим Соколюк.

У центрі обладнали дві станції зі сканерами відбитків пальців і паспортів, фотоапарати та пристрої для оформлення електронного підпису. У середньому дві такі станції щодоби зможуть обслуговувати до 150 клієнтів. Середній час процедури – близько 15 хвилин.

Також у ЦНАПі працює електронна черга. Нова послуга допоможе зменшити напругу, що виникла з оформленням документів після ухвалення безвізового режиму для України.

«Цього місяця – річниця роботи нашого ЦНАПу. Сподіваємося, що до наступної у нас також збільшиться кількість станцій для видачі закордонних паспортів. Також віднині у ЦНАПі «Лівобережний» можна отримати електронний підпис від Міністерства юстиції. Раніше треба було йти до міністерства», – розповіла в.о. заступника мера Дніпра Яніка Мерило.

За її словами, оформленням електронних підписів у ЦНАПі займається фахівець Міністерства юстиції.

Зазначимо, що у ЦНАПі «Лівобережний» можна отримувати не лише адміністративні послуги, а й водійські посвідчення. Крім того, тут можна оформити документи на авто. За даними статистики, 94% клієнтів ЦНАПу задоволені якістю обслуговування.