Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Визволення Дніпра»: У День захисника України у місті провели масштабну реконструкцію битви

14 жовтня у Самарському районі Дніпра організували масштабну реконструкцію битви «Визволення Дніпра у 1943 році», а також «Визволення 29-го блокпосту» в рамках проведення АТО. Реконструкція стала частиною свята «Сила нескорених».

Під час заходу виступили творчі колективи, відбулася виставка військової техніки та майстер-класи, працювала велика фуд-зона зі смаколиками. Учасників та гостей святкового заходу привітала заступник міського голови Дніпра Світлана Єпіфанцева.

«Від імені керівництва міста хочу привітати всіх гостей свята, дніпровців із сьогоднішніми святами – Днем захисника України, Днем козацтва та Покрови. Дякуємо нашим воїнам-захисникам, що боронять, захищають нашу Україну, рідне Дніпро. Завдяки цим героям ми живемо у мирному місті. Злагоди, добра, спокою у кожну родину. Зі святами і гарно провести час!» – сказала Світлана Єпіфанцева.

Зі свого боку, голова Самарської районної ради Юрій Федько зазначив, що приймати таке масштабне свято на території району – це велика честь. «Захід організовано за підтримки Дніпропетровської обласної ради для відродження українських традицій, козацтва. Приємно, що багато самарчан з родинами й містян з інших районів приїхали до нас на народні гуляння. Гарного усім відпочинку!» – додав голова Самарського району.