Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади заступника начальника відділу діловодства та організаційної роботи управління торгівлі департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради

«Дніпровська міська рада відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»

ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

на заміщення вакантної посади

заступника начальника відділу діловодства та організаційної роботи  управління  торгівлі  департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради
 

        Вимоги  до  конкурсантів:
        -  вища освіта за освітньо-кваліфікаційним    рівнем   магістра,   спеціаліста;           
        - досвід роботи на  посадах у сфері управління  не менше одного року;
        - вміння  працювати  з  великими  об’ємом  інформації;
        - розвинені  комунікативні  навички;
        - вільне  володіння   державною та діловою  мовами, основні  принципи   роботи  на  комп’ютері  та  відповідних  програмних  засобах.
       Додаткові вимоги до кандидатів: розвинені аналітичні та організаторські здібності, орієнтація на досягнення результату.
       Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів з дня розміщення оголошення, за адресою: м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького,75 кім.304, довідки за тел.744-63-65.
       Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають документи: заяву про згоду на обробку персональних даних, заяву про участь у конкурсі; особову картку за формою №П2-ДС, автобіографію; копію паспорта; ідентифікаційного коду; військовий квиток для військовозобов’язаних;  документ про освіту; е- декларацію  уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування  за  2016 рік;  2 фото  3 х 4”.