Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкриття спільної виставки українських митців – художника-живописця Расіма Сейдімова та скульптора і перфоманс-художника Михайла Маркіна

   4 грудня о 16.00 у Дніпропетровському планетарії (вул. Рогальова, 10, фойе) відбудеться відкриття спільної виставки українських митців – художника-живописця Расіма Сейдімова та скульптора і перфоманс-художника Михайла Маркіна. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. Захід відбудеться в рамках проекту «Не забувай зоряне небо!».
   Расім Сейдімов (м. Київ) – член Національної Спілки художників України. Працює в стилі етно-модерн. Головною особливістю творчості митця є синтез візуального та музичного початків. Картина Расіма – поєднання внутрішнього світу людини й зовнішнього простору глобалізованого світу, розмиває кордони між Заходом та Сходом.
    Михайло Маркін (м. Кривий Ріг) – член Художньої Асоціації Спілки художників України. Бере активну участь в андеграундному русі. Скульптури насичені ідеями масової культури і висловлюють найбільш злободенні проблеми суспільства.
    Виставка буде експонуватися в фойє планетарію протягом тижня. Вхід безкоштовний, додають в управлінні.