Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Привітання в.о. міського голови Галини Булавки до Дня підприємця.

 alt Шановні підприємці Дніпропетровська!
 
У першу неділю вересня ми традиційно відзначаємо День підприємця!
 
Щиро вітаю вас з професійним святом та висловлюю слова вдячності  енергійним та ініціативним людям, що зуміли організувати свою справу, втілити в життя нові ідеї та проекти, своєю невтомною працею активно сприяти розвитку нашої держави.
 
Підприємці Дніпропетровська – це сміливі, рішучі та соціально відповідальні громадяни.
 
Ваша наполеглива праця та активна  громадська позиція  створює умови для власного добробуту і процвітання рідного міста.
 
Ви насичуєте вітчизняний ринок високоякісними товарами та послугами, впроваджуєте сучасні технології у виробництво, створюєте нові робочі місця, наповнюєте бюджет міста, зміцнюєте економіку, розвиваєте інфраструктуру.
 
Щира вдячність вам за те, що в нелегкий для України час, своєю працею ви сприяєте життєзабезпеченню міста, а також, по мірі своїх можливостей, берете участь у волонтерській діяльності, надаєте допомогу військовослужбовцям, що знаходяться в зоні АТО на Сході країни, опікуєтесь пораненими бійцями, втілюєте важливі соціальні проекти!
 
Спільно з вами міська влада проводить  роботу стосовно подолання кризових явищ в економічному та соціальному середовищі міста та створення принципово нової партнерської моделі співпраці влади та бізнесу.
 
У цей святковий день бажаю вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності, невичерпної енергії, натхнення і здійснення задумів,  стабільності і добра, нових ідей та звершень  в ім’я процвітання  рідного міста та України!
 
Миру  і  злагоди вам та вашим родинам!
 
З Днем підприємця!
 
 
З повагою
В. о.  міського голови                                                            Галина Булавка