Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 42 звернення дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

Світло у всі двори!

У Дніпрі тривають роботи зі  встановлення та повернення вуличного освітлення за заявками містян.

- На Великій Діївській, 4 корпус 4 з дротів прибрали гілку: «Зламана гілка дерева висить на стовпі електромережі. Адреса Велика Діївська, 4-4, між 1 та 2 під'їздами», - написала дніпрянка Людмила.

Наразі гілка вже прибрана. За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

- На Холодильній, 2 просп. Слобожанський, 129 - 141. повернули освітлення після негоди. Тут замінили 3 електроопори: «Під час останньої негоди у дворі по вулиці Холодильна, 2 впало дерево, що обірвало дріт, що йшов до ліхтарів. У зв'язку з цим без світла у дворах залишилися будинки: просп. Слобожанський, 129, 135, 137, 139, 141 та вул. Холодильна, 2. Допоможіть, будь ласка, провід згорнули та залишили на стовпі», - написала дніпрянка Олександра.

Тут замінили 3 опори та перетягнули 110 метрів дротів. Освітлення відновлено: «Дякую, дай Вам Бог успіхів та процвітання! Світло є!!» – пише Олександра.

- На Тополі-2, будинок 28 замінили лампу: «Адреса Тополя-2, будинок 28, під'їзд 2, прохання відновити освітлення», - написав дніпрянин Андрій.

Тут замінили лампу. Освітлення відновлено: «Світло відновили, щиро дякую КП «Міськсвітло» – пише Андрій.

- На вулиці Кленова, 1 повернули освітлення: «Чому на Кленовій, 1 не працюють ліхтарі?» - Запитала дніпрянка Ірина.

Наразі роботи вже виконані, освітлення відновлено: «Дякую, світло з?явилося ще того вечора, коли писала! Дуже дякую!» – пише Ірина.

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Світло:

- вул. Товариська, 23: іскрить стовп. Ваше звернення направлене до компанії ДТЕК.

Вода:

- просп. Свободи, 95 та інші: відремонтувати колодязь. Це приватний водопровід, КП «Дніпроводоканал» не має документації щодо цієї мережі. Відповідно до Правил користування системами водопостачання та водовідведення у містах та селах України приватні мережі експлуатуються власниками або спеціалізованими організаціями за їх рахунок. Жителям роз'яснили, як можна відремонтувати трубу, також запропонували інше технічне рішення, як відновити воду, щоб не перетинати трамвайну колію. КП «Дніпроводоканал» готовий надати допомогу у відключенні та перепідключенні мереж під час проведення робіт.

Каналізація:

- вул. Араратська: протікає каналізація. Засмічення усунено;

- вул. Савкіна, 4: прочистити каналізацію. Прочистили.

Каналізаційні труби у підвалі Вашого будинку – нові. Засмічення трапляються через те, що мешканці будинку кидають у каналізацію те, для чого вона не призначена.

Якщо засмічення повториться, будь ласка, викликайте аварійну бригаду за номером (056) 736-10-02.

Сміття:

- вул. Степана Рудницького, 29: облаштувати критий майданчик для сміття;

- вул. Туркменська, Апостолівська, Кожедуба: відремонтувати бак.

Ваші звернення направлені до департаменту екологічної політики: зобов'язати відповідальних вивезти сміття та привести території та місця збору сміття до належного стану.

ЖКГ:

- вул. Робоча, 97: замінити покрівлю. Ремонт покрівлі внесуть у план ремонтів за умови своєчасної оплати мешканців за послуги КП «Жилсервіс» з утримання будинку;

- просп. Слобожанський, 108: під час ремонту покрівлі залило квартиру. Ваше звернення та контакти передадуть підряднику для обстеження та врегулювання конфліктної ситуації;

- вул. Чечелівська, 7: тріскається будинок. Це приватний будинок. Ваше звернення передано до Центральної районної адміністрації.

Скошування трави:

- просп. Петра Калнишевського, 15: скосити траву. Ваше звернення направлене до інспекції з питань благоустрою: визначити та зобов'язати відповідальних скосити траву.

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Петра Яцика - просп. Слобожанський, 106, 108: просів асфальт, після робіт з його відновлення гуркіт фур зберігається. Ваше звернення передано до КП «Дніпроводоканал», щоб підрядна організація виправила нерівності у дорожньому покритті.

Містяни дякують:

«Парк Писаржевського. Дякую, мені телефонував представник служби і все пояснив. Дякую за те, що дбаєте про нас і про наше місто!» – пише дніпрянка Вікторія. Нині у парку ремонтують вуличне освітлення.

«Будівельників, 21. Дуже вдячна за вашу працю! Комунальники Дніпра – найкращі!» – пише дніпрянка Людмила. За цією адресою прочистили каналізацію.

«152-ї дивізії, 1 – дуже дякую за допомогу та оперативність, каналізацію прочистили, у під'їзді порядок))» – пише дніпрянка Олена.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(068) 638-28-48,

(063) 681-61-82.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/.