Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Документи дозвільного характеру можна отримати через Центр дозвільних процедур «Єдине вікно».


     altЗ 2012 року видача документів дозвільного характеру регіональними дозвільними органами в межах Дніпропетровської області здійснюється через Центр дозвільних процедур «Єдине вікно» Дніпропетровської міської ради. Про це повідомили в управлінні регуляторної політики та підприємництва Дніпропетровської міської ради Для підприємців Дніпропетровської області таке рішення встановлює ще більш зручні умови під час оформлення дозволів, а для дозвільних органів місцевого та регіонального рівня посилюється відповідальність за дотримання порядку та термінів видачі документів дозвільного характеру, зазначають в управлінні.

     За 2011 рік до дозвільного центру звернулося 15 тисяч 620 суб’єктів господарювання щодо оформлення документів дозвільного характеру. Загалом за минулий рік у дозвільному Центрі фізичні та юридичні особи-підприємці отримали понад 14 тисяч дозволів — це вдвічі більше ніж у 2010 році.

    У дозвільному Центрі, кожного четверга, громадські організації міста надають підприємцям безкоштовні консультації щодо землевідведення та землекористування; правового супроводження бізнесу; діючих програм кредитування бізнесу банківськими установами; зовнішньоекономічної діяльності та митних послуг; оподаткування бізнесу та взаємодії з податковими службами. У грудні минулого року було розпочато роботу з електронного документообігу та автоматизованого обміну даними між державними адміністраторами та дозвільними органами — це дає змогу суттєво скоротити терміни підготовки дозвільних документів.

     Центр дозвільних процедур «Єдине вікно» Дніпропетровської міської ради працює за адресою: просп. газети „Правда”, 42 (5 поверх). Тел.: 726 30 69