Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську здано в експлуатацію будинок, зведений коштом міського бюджету.

    altСьогодні перші 19 новоселів отримали ордери на квартири у новому будинку на  житловому масиві “Західний” по вулиці Ближній, 33. “Ми вводимо в експлуатацію новий житловий будинок на 78 квартир, 43 з них дістануться мешканцям, житло яких попало у зону будівництва з'їзду з  Кайдацького мосту, решту квартир віддамо афганцям, чорнобильцям, вчителям, лікарям, переселенцям з аварійних будинків. Сьогодні перші 19 родин отримали ордери на нові квартири - ці люди вже повністю ліквідували право власності на майно і землю, які вони повертають місту для подальшого будівництва автодороги. Упродовж січня-лютого ми повинні знести усі споруди і підготувати майданчик під будівництво”, - зазначив Іван Куліченко.
    За словами міського голови, планується розпочати будівництво житла для відселення мешканців з селища Чаплі, будинки яких необхідно знести для зведення останньої черги  об'їзної  дороги за житловим масивом Придніпровськ.
    altБагатоповерховий двосекційний житловий будинок по вул. Ближній у районі буд. № 33/3 побудований коштом міського бюджету  для відселення громадян, домоволодіння яких попадають у зону будівництва автодоріг  і підлягають відселенню. 10-поверховий житловий будинок розрахований на 78 квартир загальною площею  4 тисяч 552 квадратних метрів. Об'єкт побудований  із силікатної цегли із зовнішнім утепленням стін. Житловий будинок обладнано  двома ліфтами, насосною станцією, теплопунктом, сміттєзбірником тощо, зазначають у департаменті житлово-комунального господарства та капітального будівництва міської ради.