Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Борис Філатов вручив родині загиблої патрульної Ольги Макаренко ключі від нових квартир

2 червня міський голова Дніпра Борис Філатов передав ордери на дві однокімнатні квартири матері патрульної Ольги Макаренко, яка торік восени загинула під час виконання службових обов’язків. Надія Лещик отримала житло у Самарському та Новокодацькому районах міста.
«Хочу запевнити весь особовий склад поліції: ви несете службу й захищаєте місто, країну та конституційний лад. І місто завжди буде з вами й допомагатиме Національній поліції», – сказав Борис Філатов.
Трагедія, яка забрала життя двох поліцейських, сталася вранці 25 вересня 2016 року в районі автовокзалу Дніпра. Під час затримання озброєного злочинця патрульний Артем Кутушев загинув на місці. Його напарницю Ольгу Макаренко поранили під час нападу, згодом вона померла в лікарні. У патрульної залишилося двоє синів чотирнадцяти та десяти років. 
«Діти зосталися без матері. Я була на прийомі в Бориса Альбертовича (мер Дніпра Борис Філатов. – Ред.), щоб уже спокійно жити, щоб і одній, і другій дитині виділили по кімнатці. І він пішов назустріч. Тепер набагато спокійніше, бо діти будуть забезпечені житлом. Для хлопців це дуже важливо», – сказала матір Ольги Макаренко Надія Лещик.
Нагадаємо, цього тижня дружина та донька поліцейського Артема Кутушева отримали двокімнатну квартиру в Соборному районі.