Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

30.05.17 17:00 гала-концерт першого в Україні  Міжнародного фестивалю дитячих музичних театрів «Місто зустрічі-«Чарівний міст»

30 травня о 17:00 в Дніпровському академічному театрі драми та комедії (просп.Д.Яворницького, 97) відбудеться гала-концерт першого в Україні  Міжнародного фестивалю дитячих музичних театрів «Місто зустрічі-«Чарівний міст». Участь у відкритті заходу візьме начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР Євген Хорошилов.


Довідка:
Протягом травня у Дніпрі проходив I Міжнародний фестиваль дитячих музичних театрів «Місто зустрічі – «Чарівний міст». Захід зібрав на одній сцені 16 творчих колективів із різних міст України та Польщі.
Фестиваль провели в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Культурна столиця». У рамках фестивалю «Місто зустрічі – «Чарівний міст» відбулося 3 концерти, у яких взяли участь 170 дітей зі всіх куточків країни та Польщі. Крім показових виступів, для учасників фестивалю влаштували 6 семінарів.
Вони були присвячені європейській методиці освіти дітей. Було 5 лекторів з України та один – з Польщі. Ці семінари відвідали представники близько 30 навчальних закладів
У вівторок, 30 травня, о 17.00, найкращі колективи виступлять на гала-концерті на сцені Дніпровського театру драми та комедії.
Вхід на захід безкоштовний.