Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У школах Дніпра пролунав останній дзвінок

26 травня у 160 школах Дніпра закінчився навчальний рік. Літні канікули розпочалися для майже 92 тис. учнів. У святковий день багато дітей прийшли вбраними у вишиванки. На урочистості завітав і мер Дніпра Борис Філатов.


«Ці світлі миті, які ви провели у школі, назавжди залишаться для вас найщасливішими днями. Далі вас розкидає життя. У когось будуть успіхи, у когось – поразки. Життя непросте. Та де б ви не були, як би не склалися ваші кар'єри, повірте: школа завжди буде з вами», – сказав Борис Філатов.
Очільник Дніпра також побажав школярам і випускникам залишатися гідними громадянами своєї країни та рідного міста.


Нагадаємо, що 29 травня стартує новий сезон у безкоштовному муніципальному таборі «Діти Дніпра». Зареєструватися можна на сайті http://ztv.dp.ua. Протягом 13 літніх змін на 3,9 тис. маленьких відпочивальників чекає оновлена насичена програма з опануванням козацького гарту та пластунських навичок.


Крім того, у найближчі три місяці в Дніпрі працюватиме 160 пришкільних і позашкільних таборів. Тут відпочиватимуть близько 10 тис. дітей. Також маленькі дніпряни зможуть поліпшити свої знання іноземної у мовних таборах.
За додатковою інформацією щодо роботи таборів можна звернутися до управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради за телефоном: 744-64-11.