Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Муніципальна поліція Дніпра виявила наркотики в одній з торгівельних мереж міста

Працівники муніципальної поліції  під час чергового рейду затримали торгівця наркотичною речовиною.  Наркотики виявили інспектори, які щодня проводять роботу з виявлення місць стихійної торгівлі, здійснюють перевірку торгівельних кіосків з підакцизними товарами, а також виявляють місця торгівлі сурогатним алкоголем.

В одному з таких місць за адресою Леваневського, 15 під час роботи з документування незаконної «наливайки», була виявлена суха подрібнена речовина рослинного походження, яка має зовнішню схожість з особливо небезпечним наркотиком «Канабіс» (конопля).

За словами продавця цього торгівельного кіоску, наркотики він зберігав для власного вживання, без мети реалізації та розповсюдження.

На місце прибули співробітники відділу боротьби з наркотиками ГУНП. Речовина була вилучена для дослідження в НДЕКЦ. Власник наркотичної речовини затриманий, згідно статті 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Раніше цей чоловік вже  притягався до кримінальної відповідальності за подібний злочин.

Співробітники КП « Муніципальна поліція» звертаються до містян  із проханням повідомляти службу про діяльність «наливайок» та поширення сурогатного алкоголю в торгівельних мережах за телефоном: (056) 745 1306.