Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Борис Філатов та Михайло Лисенко проінспектували перебіг робіт на Центральному мості

У понеділок, 15 травня, міський голова Дніпра Борис Філатов та його заступник Михайло Лисенко проінспектували перебіг ремонту Центрального мосту. Наразі робітники встановлюють на дорожнє покриття плити для велосипедних та пішохідних доріжок. За словами Михайла Лисенка, роботи йдуть із випередженням графіка на понад два тижні.

«Наразі підрядники проводять ремонт, випереджаючи заплановані терміни на 16 днів. Найближчим часом будуть встановлені підмостки, наноситимуть захисний шар на балки, проводитимуть відновлення бетонного покриття та зачистку арматури. На жаль, зараз з’являється додатковий обсяг роботи, який попередньо неможливо було передбачити. Так, наприклад, після того, як ми демонтували частину конструкцій, то побачили, що в деяких місцях відстань між плитами, які повинні бути встановлені щільно одна до одної, становить до 12 см. Зараз шукаємо шляхи вирішення цієї проблеми. Підводні роботи проводитимуться, коли вода в Дніпрі стане більш-менш прозорою», – зазначив Михайло Лисенко наприкінці виїзної робочої наради.

Заступник міського голови також наголосив, що найближчим часом Центральний міст не планують повністю перекривати для транспорту: «Сподіваємось, що обійдемося без повного перекриття руху, але, якщо це буде необхідно, максимум на 5-6 днів наприкінці літа закриємо. Враховуючи, як зараз проходить ремонт, плануємо його завершити до 1 грудня», – додав посадовець.