Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

До Міжнародного Дня сім’ї у двох парках Дніпра на містян чекає розважальна програма, подарунки та концерти

У суботу, 13 травня, дніпровці відзначають Міжнародний День сім’ї. Впродовж дня з 11-00 до 18-00 у двох парках міста, а саме в парках ім. Л. Глоби (Фестивальний майданчик) та ім. Т. Шевченка (центральна алея парку, район ДК студентів), для мешканців Дніпра міська влада підготувала багато цікавого.

Тут проходять виступи творчих колективів, майстер-класи, квести, різноманітні ігри та анімація, техноатракціони, перегляд мультфільмів під відкритим небом, цікаві фотозони, танцювальний флешмоб та багато іншого.
Тетяна прийшла на свято разом із сином: «Ми живемо поблизу парку Шевченка, тож вирішили разом із сином подивитись, що тут відбувається. Мені дуже подобається, що тут є конкурси для дітей абсолютно різного віку, а також сімейні естафети. Гарно, що міська влада і мер організовують такі свята для містян», - розповіла гостя свята.
Ще один подарунок до свята для діточок - роздача солодкої вати, морозива та лимонадів.
«Ми прийшли на свято разом з онучкою, поки що побачили не всі локації, що тут є, але нам вже подобається. Онучка вже спробувала морозиво, яке тут роздавали, а я подивились на гарний танцювальний номер», - розповіла гостя свята Любов Петрівна.