Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міська рада привітала 90-річного ювіляра

Директор департаменту соціальної політики Людмила Козловська привітала з днем народження 90-річного ветерана Василя Андрюшина і вручила йому подарунок. 

«Традиційно кожного року ми вітаємо наших ювілярів, яким виповнилось 80років і більше років. Це необхідно робити. Коли приходиш вітати ветеранів, вони дуже радіють.  Адже ця увага для них дуже важлива. Вони розуміють, що міська влада пам’ятає про них», – зазначила Людмила Козловська.

Людмила Козловська також висловила надію, що представники Дніпровської мерії  зустрінуться з ним на сторічному ювілеї. На це Василь Михайлович посміявся і сказав, що він не проти. Також пообіцяв прийти на урочистості 9 травня. «Я обов’язково прийду . І запрошу своїх ветеранів. Велике вам дякую за поздоровлення», – зазначив Василь Андрюшин.

Василь Андрюшин має статус «Учасник війни», а також відзнаки «Ветеран праці» та «Заслужений енергетик». Близько 50 років пропрацював на Придніпровській ТЕС. Наразі є членом ради ветеранів Придніпровської теплоелектростанції ВАТ «Дніпроенерго» та організації ветеранів України Самарського району.

Крім того, до Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні визволителі та інваліди отримають по 2500 гривень. Таких в місті 809 осіб. Також на привітання від міського голови Бориса Філатова ветеранів Другої світової війни з наданням натуральної допомоги передбачено кошти на загальну суму 41280 гривень.