Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі за підтримки Бориса Філатова відбудеться ХХ ювілейний Фестиваль гумору «КаВуН»

Цієї середи, 26 квітня, у Дніпрі відкриють ювілейний ХХ Фестиваль гумору «КаВуН». У змаганнях візьмуть участь 35 команд зі всієї України, зокрема, з Дніпра, Полтави, Запоріжжя, Маріуполя та інших міст. Вони змагатимуться за головний приз – путівку на «Лігу сміху» в Одесі. Фестиваль відбудеться у рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця».

«За 19 сезонів «КаВуНа» у ньому взяли участь 230 команд, виступи яких відвідали близько 150 тис. глядачів. Ми вважаємо цей молодіжний захід доброю традицією, яку слід підтримувати та розвивати. Головний приз – це путівка на телеверсію «Ліги сміху», яка відбудеться у грудні в Одесі. Крім цього, команда, що покаже найкращий результат на етапі фестивалю, отримає грошовий приз у розмірі 10 тис. грн», – розповів заступник міського голови Олександр Шикуленко.

«Зараз ми активно працюємо над розвитком культури в нашому місті, зокрема в рамках програми мера «Культурна столиця», яка об’єднує молодь та творчих людей. Окремої уваги заслуговує журі фестивалю, до якого входять відомі футболісти, телеведучі. Приходьте 26 квітня, щоб побачити все на власні очі!» – зазначив голова організаційного комітету чемпіонату Євген Поляруш.

За словами редактора фестивалю, переможця «КаВуНа-2016», учасника телевізійного проекту «Ліга сміху» Миколи Зирянова, «КаВуН» – це добра нагода для молодої команди досягти успіху: «Цього року виступатиме багато нових команд, які тільки починають свій шлях. На наш погляд, у них є потенціал. У всіх є своє бачення гумору, але всі вони прислухаються до своїх більш досвідчених колег. «КаВуН» – це своєрідний соціальний ліфт для учасників, адже чемпіони потраплять на телеверсію «Ліги сміху», – розповів Миколя Зирянов.

«Для мене дуже почесно та цікаво бути частиною такого проекту, як «КаВуН». Наприклад, є такий конкурс «Стем із зіркою», команди обирають мене, щоб зіграти разом мініатюри. І дуже приємно, що обидві команди, з якими я грала, пройшли до фіналу. Впевнена, що цього року буде ще більше цікавого», – розповіла популярна телеведуча, член журі чемпіонату Оксана Немировська.

Нагадаємо, ХХ ювілейний Фестиваль гумору «КаВуН-2017» розпочнеться 26 квітня, о 18-30, в актовій залі Придніпровської державної академії будівництва та архітектури.