Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У мерії Дніпра створюють чорний список недобросовісних підрядників, до якого вже внесли фірму, що вкладала асфальт під дощем

Мерія Дніпра розірвала без можливості поновлення договір із фірмою, яка укладала асфальт просто в калюжу на житловому масиві Лівобережний-3.  Так влада міста відреагувала на скарги громадян, яких цими вихідними обурило відео ремонту дороги під дощем, що з'явилося в соціальній мережі. Грошей за так звану роботу представники фірми не отримають.

«Це товариство «Весна ЛТД». Ми розриваємо всі стосунки із цією організацією. Вона не була учасником тендера. Її собі у субпідрядники вибрав переможець торгів, який тепер так само зазнає репутаційних втрат», – заявив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко під час прес-конференції 24 квітня.

За словами посадовця, представники «Весни ЛТД» виправдовують свій вчинок тим, що намагалися вкластися в терміни. Однак ситуацію це не рятує.
«Ми створюємо чорний список неблагонадійних підрядників. І товариство «Весна ЛТД» стоятиме в ньому під почесним першим номером. Поведінку підрядників, які дозволяють собі так ставитися до дніпрян, ми розцінюємо як виклик», – наголосив Михайло Лисенко.

Усі ремонтні роботи, в яких брала участь «Весна ЛТД», ретельно перевірять. Асфальт, що укладали на житловому масиві Лівобережний-3, буде повністю перекладено наново – уже за кошти генпідрядника.

Водночас, за інформацією заступника мера, наразі у різних частинах міста відремонтовано понад 80 доріг. У мерії ретельно стежать за якістю виконання всіх робіт і зауважують: проводити ремонти за несприятливих погодних умов можна виключно за умови використання спеціальної технології.