Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі вже прибрали 2 тисячі 800 дерев, повалених негодою

Міські комунальники продовжують працювати над ліквідацією наслідків негоди. Робота не припинялася навіть у вихідні. Наразі у прибиранні повалених дерев задіяно 13 бригад комунального підприємства «Міськзеленбуд», а також сили підрядних організацій. Вже вивезли 2 тис. 800 дерев із понад 5 тис., повідомляють у департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

Бригади КП «Гідроспоруди» вже розчистили дощоприймальні колодязі на Запорізькому шосе, проспектах Слобожанському та Гагаріна,  вулицях Калиновій, Б. Хмельницького, С. Ковалевської, Криворізькій, Донецькому шосе. У посиленому режимі працюють насосні станції, які відкачують ґрунтові  води.

Крім того, у наведенні ладу в місті задіяні 19 бригад комунального підприємства «Міськсвітло», які ліквідовують обриви кабельних ліній. Сьогодні у планах ремонтників завершити роботи з відновлення основних магістралей зовнішнього освітлення, потім перейдуть до ремонту мереж у дворах багатоквартирних будинків, додають у департаменті.