Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад у департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад
у департаменті гуманітарної політики Дніпровської міської ради
 
Дніпровська міська рада
Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу
в органах місцевого самоврядування»
 
оголошує конкурс
на заміщення вакантних посад до

 
Управління освіти департаменту гуманітарної політики міської ради:
-          головного спеціаліста сектору загальної середньої освіти відділу навчальної роботи;
-          головного спеціаліста сектору превентивного та фізичного виховання відділу виховної роботи;
-          головного спеціаліста відділу охорони праці та безпеки життєдіяльності.
 
Управління культури департаменту гуманітарної політики міської ради:
-          головного спеціаліста відділу культурно-мистецьких заходів;
-          головного спеціаліста відділу інфраструктури галузі культури міста.
 
Управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики міської ради:
-          начальника відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання.
 
 
Вимоги до конкурсантів:
-          повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
-          післядипломна освіта у галузі знань «Державне управління»;
-          стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування (державній службі) не менше 1 року або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 3 років;
-          вільне володіння державною мовою;
-          знання основних принципів роботи комп’ютера та відповідних програмних засобів;
Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:
-          заяву на участь у конкурсі;
-          особову картку за формою № П2-ДС, автобіографію;
-          2 фото розміром 3х4 см;
-          документи про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
-          паспорт;
-          ідентифікаційний код;
-          свідоцтво про одруження;
-          військовий квиток (для військовозобов’язаних);
-          декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2016 рік відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» від 14 жовтня 2014 року
№ 1700-VII;
-          письмову згоду на обробку персональних даних;
Документи подаються власноручно та приймаються протягом тридцяти календарних днів за адресою:
м. Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 75 а, кімн. 507, довідки за тел. 744 53 13

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ  № 8
засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад
посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів
Дніпровської міської ради

 

21.03.2017
каб. 517

Присутні:

Голова конкурсної комісії - Санжара О. О.
Секретар конкурсної комісії - Пацюк І.В
Члени конкурсної комісії:  Лисенко М.О., Павлов А. Г., Оліферчук Н.О., Надха Н.Ю.

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

 

Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Дніпровської міської ради:

- начальник відділу молодіжної політики та національно – патріотичного виховання управління молоді, позашкільної освіти та національно – патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради;

- головний спеціаліст відділу культурно – мистецьких заходів управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради;

- головний спеціаліст відділу інфраструктури галузі культури міста управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради;

- головний спеціаліст сектора загальної середньої освіти відділу навчальної роботи управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради;

- головний спеціаліст сектора превентивного та фізичного виховання відділу виховної роботи управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради;

- головний спеціаліст відділу охорони праці та безпеки життєдіяльності управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Засідання розпочато об 10 годині 00 хвилин. 

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  начальника відділу молодіжної політики та національно – патріотичного виховання управління молоді, позашкільної освіти та національно – патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради подала документи Бодня Олександра Едуардівна, відповідно до типових професійно – кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, затверджених наказом Головного управління державної служби України від 29.12.2009 № 406 «Про затвердження Типових професійно – кваліфікаційних характеристик   посадових   осіб  місцевого  самоврядування»  у Бодні О.Е.   не достатньо стажу роботи для зайняття посади начальника відділу молодіжної політики та національно – патріотичного виховання управління молоді, позашкільної освіти та національно – патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  головного спеціаліста відділу культурно – мистецьких заходів управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради подала документи Онискевич Євгенія Леонідівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  головного спеціаліста відділу інфраструктури галузі культури міста управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради подала документи Салуха Марина Леонідівна,  відповідно до типових професійно – кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, затверджених наказом Головного управління державної служби України від 29.12.2009 № 406 «Про затвердження Типових професійно – кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування» у Салухі М.Л. для зайняття посади головного спеціаліста відділу інфраструктури галузі культури міста управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради не має повної вищої освіти.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  головного спеціаліста сектора загальної середньої освіти відділу навчальної роботи управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради подала документи Олешко Оксана Олександрівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  головного спеціаліста сектора превентивного та фізичного виховання відділу виховної роботи управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради подав документи Полушкін Владислав Віталійович.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  головного спеціаліста відділу охорони праці та безпеки життєдіяльності управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради подала документи Фоменко Ольга Михайлівна.

Секретар конкурсної комісії Пацюк І.В. перевірила явку кандидатів на засідання конкурсної комісії та проінформувала присутніх кандидатів про тривалість та процедуру складання іспиту, зміст та кількість питань екзаменаційних білетів, порядок підрахування результатів, єдині критерії оцінювання.

Члени комісії розглянули подані кандидатами документи. Подані документи відповідають вимогам чинного законодавства щодо участі у конкурсі на заміщення вакантних посад в органах місцевого самоврядування, тому одноголосно вирішено допустити їх до участі у конкурсі.

Голова комісії Санжара О.О. запропонував витягти білет для здачі іспиту.

Відповідно  до  Постанови  Кабінету  Міністрів  України  від   15.02.2002  № 169 «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» і наказу Головного управління державної   служби    України    від   08.07.2011  № 164    «Про   затвердження загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад   державних   службовців»,    зареєстрованого   в   Міністерстві   юстиції України 28.07.2011 за № 930/19668 та згідно з розпорядженням міського голови від 09.09.2011 № 377 – рк «Про порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах міської ради» конкурсантам були запропоновані екзаменаційні білети для складання іспиту.

Підготовка  відповідей  на запитання екзаменаційних білетів почалася – об 11 год. 30 хв. закінчилась – об 12 год. 30 хв.    

По закінченню часу, відведеного на складання іспиту, підготовлені відповіді на екзаменаційні білети кандидати надали конкурсній комісії для оцінювання та проставлення загальної суми балів в екзаменаційну відомість.

Оцінка відповідей кандидатів проводилася всіма членами комісії за відсутністю кандидатів.

Голова та члени конкурсної комісії прийняли спільне рішення щодо оцінки відповідей на кожне питання екзаменаційного білету.

Кандидати отримали такі бали за відповіді на екзаменаційні білети:

Бодня Олександра Едуардівна – 23 бали.
Онискевич Євгенія Леонідівна – 24 бали.
Салуха Марина Леонідівна – 22 бали. 
Олешко Оксана Олександрівна – 25 балів.
Полушкін Владислав Віталійович – 24 бали.
Фоменко Ольга Михайлівна – 23 бали.

 

в и р і ш и л и :

Провести перевірку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563 «Про деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади» та від 25.03.2015 № 167 «Про внесення змін до Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» та перевірку наявності в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, відповідно до Порядку перевірки факту подання суб’єктами декларування декларацій відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» та повідомлення Національного агентства з питань запобігання корупції про випадки неподання чи несвоєчасного подання таких декларацій, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції 06.09.2016 року № 19.   

1. Рекомендувати Бодню Олександру Едуардівну на посаду начальника відділу молодіжної політики та національно – патріотичного виховання управління молоді, позашкільної освіти та національно – патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, як таку що успішно пройшла стажування на цієї посаді.

2. Рекомендувати Онискевич Євгенію Леонідівну на посаду головного спеціаліста відділу культурно – мистецьких заходів управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

3. Рекомендувати внести зміни до штатного розпису відділу інфраструктури галузі культури міста управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради змінивши посаду головного спеціаліста відділу інфраструктури галузі культури міста на посаду спеціаліста 1 категорії відділу інфраструктури галузі культури міста управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

4. Рекомендувати Салуху Марину Леонідівну на посаду спеціаліста 1 категорії відділу інфраструктури галузі культури міста управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

5. Рекомендувати Олешко Оксану Олександрівну на посаду головного спеціаліста сектора загальної середньої освіти відділу навчальної роботи управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

6. Рекомендувати Полушкіна Владислава Віталійовича на посаду головного спеціаліста сектора превентивного та фізичного виховання відділу виховної роботи управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

7. Рекомендувати Фоменко Ольгу Михайлівну на посаду головного спеціаліста відділу охорони праці та безпеки життєдіяльності управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради.