Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ПОВІДОМЛЕННЯ про намір КП «Дніпроводоканал» встановити тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (для гуртожитку за адресою: вул. Троїцька, 21а)


ПОВІДОМЛЕННЯ
про намір КП «Дніпроводоканал» встановити тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (для гуртожитку за адресою: вул. Троїцька, 21а)

 
На виконання п. 2.4 наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 №390 «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», КП «Дніпроводоканал» інформує про намір встановити тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (для гуртожитку за адресою: вул. Троїцька, 21а).
Розрахований тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для гуртожитку за адресою: вул. Троїцька, 21а у розрахунку на 1 м² складає26,58 грн. без ПДВ, або 31,90 грн. з ПДВ.
Перелік складових тарифу
 
№ з/п Найменування показника Періодичність надання послуг середньо-місячні витрати на 1м², грн з ПДВ
1 Вивезення побутових відходів 2 рази на тиждень 1,25
2 Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем щоквартально 0,25
3 Дератизація щоквартально 0,52
4 Поточний ремонт конструктивних елементів, систем водопостачання та водовідведення, опалення щорічно 29,45
5 Освітлення місць загального користування постійно 0,43
  Разом вартість утримання, грн/м² з ПДВ   31,90
 
 
Розрахунок тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (для гуртожитку за адресою: вул. Троїцька, 21а) проведений на підставі Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 01.06.2011 р. № 869  «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».
Метою встановлення тарифу є приведення його до економічно обґрунтованого рівня.
 
Зауваження і пропозиції приймаються протягом 14 календарних днів з дня публікації цього повідомлення за адресою:
вул. Троїцька (Червона), 21а, м.Дніпро, 49101, е-mail: [email protected].