Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Перше засідання клубу експертів міста за тематикою: «Spaсe мислення – вийти за рамки сучасних обмежень» напередодні всесвітньої космічної вечірки «Yuri’s Night»

12 квітня о 10-00 в приміщенні КП «Агентство розвитку Дніпра» (вул. Воскресенська,14, Будинок губернатора, 2 поверх) відбудеться перше засідання клубу експертів міста за тематикою: «Spaсe мислення – вийти за рамки сучасних обмежень» напередодні всесвітньої космічної вечірки «Yuri’s Night».
Спікер: Людмила Щербанюк (співробітник представництва ЕС в Україні, відомий український «космічний» блогер, письменник та мандрівник.
К.о. Анна Колєда, керівник туристичного напрямку агентства (8050-585-50-50)

Довідка:
12 квітня у день першого польоту людини у космос космічна та околокосмічна спільнота світу проводить масу тематичних заходів, кульмінацією котрих стає всесвітня космічна вечірка «Yuri’s Night». Її мета полягає у підвищенні публічного інтересу до дослідження космосу, заохоченні молоді до вивчення точних наук, пропаганди здорового, свідомого, екологічного способу життя та заняття спортом, розвитку SMART-технологій. Отже, аби не залишатися осторонь, в «Агентстві розвитку Дніпра» вирішили долучити наше, безперечно, космічне та інноваційне місто до цього заходу.
На засідання запрошуються ті, хто в будь-якому форматі займається розвитком  чи дослідженнями цієї тематики. На учасників чекатимуть цікави виступи запрошених спікерів, серед яких: Людмила Щербанюк (співробітник представництва ЕС в Україні, відомий український «космічний» блогер, письменник та мандрівник), Максим Ткаченко (керівник Space HUB та інкубатору) та ін.