Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міське свято з нагоди Дня Захисника Вітчизни.

   17 лютого о 13.00 у  міському  Палаці  дітей та  юнацтва (вул. Набережна Перемоги, 5) відбудеться міське святоз нагоди Дня Захисника Вітчизни. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Привітають учасників заходу зі святом представники області та міста.
    У заході візьмуть участь 400 юнаків допризовного віку, ветерани Великої Вітчизняної війни, завідувачі районних відділів освіти,викладачі предмету «Захист Вітчизни», ветерани Афганістану,  представники військового комісаріату та 6 гвардійського армійського корпусу. Свою майстерність майбутнім солдатам продемонструють представники 25-ї окремої повітрянодесантної бригади та спецпідрозділу військової частини 3036. Останні покажуть прийоми рукопашного бою. Також перед юнаками виступатимуть творчі колективи міста, зазначають в управлінні.
    Свято з нагоди Дня Захисника Вітчизни проводиться для формування високої патріотичної свідомості, поліпшення підготовки юнаків до служби у Збройних Силах України, вшанування ветеранів війн та в рамках Місячника оборонно-масової роботи, додають  в управлінні.