Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо стану розрахунків споживачів за послуги теплопостачання.

     14 лютого об 11.00у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція директора комунального підприємства “Дніпропетровські міські теплові мережі” Володимира Шеремета щодо стану розрахунків споживачів за послуги теплопостачання.
     На сьогодні рівень поточних розрахунків (тобто до 20 числа наступного місяця) від населення за послуги теплопостачання складає близько 30%. Зокрема, за січень підприємство нарахувало населенню за  тепло 52 мільйонів гривень, з них  сплачено 12 мільйонів гривень. Загалом на сьогодні підприємству мешканці міста завинили 165,8 мільйонів гривень (з урахуванням боргів минулих років), повідомляють у “Дніпропетровських міських теплових мережах”.
     З початку опалювального сезону підприємство для опалення використало газ та електроенергію на загальну суму понад 385 мільйонів гривень, з них оплачено понад 119 мільйонів гривень. Розрахунки підприємства напряму залежать від оплати споживачів за послуги теплопостачання, наголошують в “Дніпропетровських міських теплових мережах”.
     Комунальне підприємство „Дніпропетровські міські теплові мережі” експлуатує 236 котелень та 165 ТРП пунктів, які опалюють 2 тисячі 435 житлових будинків, 52 лікувальні установи, 79 шкіл та 109 дитячих садків.