Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Брифінг щодо призначення іменних стипендій міського голови видатним творчим працівникам Дніпропетровська.

    9 лютогоо 10.00  у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса,75, біла зала) відбудеться брифінг начальника управління культури та мистецтв  Дніпропетровської міської ради Галини Сіверської щодо призначення іменних стипендій міського голови видатним творчим працівникам Дніпропетровська.
    У Дніпропетровську з 2001 року призначаються іменні стипендії міського голови видатним творчим працівникам, мета - стимулювання  їх творчої праці та засвідчення особистих досягнень, повідомляють в управлінні  культури та мистецтв. Щорічно виплачується 25 стипендій для підтримки реалізації творчих проектів.
    2 лютого відбулося засідання міської конкурсної комісії з призначення іменних стипендій видатним творчим працівникам, там було заслухано інформацію про використання іменної стипендії міського голови на реалізацію творчих проектів стипендіатами 2011 року та розглянуто творчі проекти на призначення таких стипендій цього року. 
    Загалом на розгляд комісії було подано 28 творчих проектів, в результаті комісія визначила 25 проектів, які 2012 року будуть підтримані стипендіями міського голови, зазначають в управлінні.