Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція щодо роботи зі зверненнями громадян.

     7  лютого  об 10.00  у приміщенні Дніпропетровської міської ради (просп. Карла Маркса, 75, біла зала) відбудеться прес-конференція  на тему: «Робота зі зверненнями громадян». На запитання журналістів відповідатиме начальник відділу з організації роботи зі зверненням громадян Дніпропетровської міської ради  Ірина  Янкіна.
     За 2011 рік до міської ради надійшло 10 тисяч 142 звернення громадян, це на 7% менше ніж за 2010 рік. Найбільше звернень надійшло від жителів Бабушкінського району – 17%, найменше – від жителів Самарського району – 6%, повідомили у відділі з організації роботи зі зверненням громадян Дніпропетровської міської ради
     Більшість порушених у зверненнях питань стосується житлово-комунального господарства . У порівнянні з 2010 роком кількість звернень з цих питань зменшилась на 9%. При цьому на 44% зменшилась кількість звернень з питань ремонту зливостоків, на 25% з питань видалення дерев, на 22% з питань ремонту дорожнього покриття, на 12% з питань зовнішнього освітлення, на 11% щодо вивезення сміття, зазначають у відділі.